Aquesta entrada també està disponible en: Español English Français Deutsch

Situació

La nostra casa rural, Mas del Joncar, està situada a Sant Pere Pescador, dins del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, al costat del riu Fluvià i prop de la platja de Sant Pere Pescador, una de les poques que encara queden en estat natural a la Costa Brava. Per davant de la propietat passa el GR-92 que vorejant el riu arriba fins a la desembocadura. Els nostres hostes principalment venen a gaudir de la natura: senderistes, cicloturistes, observadors d’aus, kitesurfistes, …

Les vacances de senderisme/cicloturisme són una oportunitat única per conèixer la cultura de la zona i descobrir el paisatge de la comarca.

Instal·lacions

El mas va ser construït al segle XIX i actualment està completament restaurat i moblat acuradament. Disposa de cinc habitacions dobles amb bany, calefacció, televisió i aire condicionat. Dues de les habitacions tenen terrassa. El menjador és molt assolellat amb vistes al jardí. A la sala de dalt us podreu relaxar jugant amb jocs de taula, llegint o gaudint de la natura tot contemplant l’extens jardí.

Disposem de piscina exterior.